17.9 C
Lloret de Mar

Objectiu: acabar amb els excrements de gos a la via pública

El PSC ha presentat una moció, aprovada per unanimitat, per demanar al Consell Veïnal que estudiï possibles solucions.

Gossos passejant per Lloret
Gossos passejant per Lloret

Darreres Notícies

El ple proposarà al Consell Veïnal que tracti la problemàtica dels excrements de gossos a la via pública de Lloret de Mar i proposi solucions al respecte. És el que s’ha aprovat aquest dilluns, per unanimitat, a partir d’una moció que ha presentat el PSC.

servicios profesionales jimenez

La proposta també preveu que s’impulsin campanyes i accions de conscienciació com, per exemple, xerrades informatives i educatives o demostracions d’educació canina per respectar les lleis de civisme.

“Actualment les defecacions d’animals a la via pública són un problema evident i molest al nostre municipi”

Francisco Pastor

Segons el PSC, aquesta problemàtica “genera un fort malestar i conflictes amb els propietaris incívics”. Per posar-hi remei, recordem que el 2017 el ple va aprovar una moció per valorar la possibilitat de configurar com a obligatori el cens d’ADN caní, però els serveis tècnics municipals van desaconsellar implementar aquesta mesura per diversos problemes que podria comportar.

Cinc anys després d’aquella aprovació, els socialistes alerten que la problemàtica s’ha agreujat sense que hi hagi cap alternativa. Per això, han presentat la moció al ple d’aquest dilluns.

spot_img

El + Vist