20 C
Lloret de Mar
Sol Berenguer i Jordi Xapellí a la porta de Domini Ambiental

Obre una empresa d’energies renovables a Lloret de Mar

Domini Ambiental fa les instal·lacions pertinents per fer ús de plaques fotovoltàiques, biomassa, aerotèrmia o geotèrmia, entre altres.

Sol Berenguer i Jordi Xapellí a la porta de Domini Ambiental

Darreres Notícies

Domini Ambiental, del grup Aquacenter, ha obert una nova seu a Lloret de Mar. L’empresa es dedica a fomentar les energies renovables, com la fotovoltàica, la biomassa, l’aerotèrmia o la geotèrmia, entre altres.

Unes instal·lacions que s’adrecen a l’autoconsum, tant per a cases particulars com per a empreses, comunitats i camps solars. El seu responsable a Lloret és Jordi Xapellí.

La inauguració de Domini Ambiental a Lloret
La inauguració de Domini Ambiental a Lloret

A banda dels beneficis ecològics que presenten les energies renovables, Jordi Xapellí posa en relleu que permeten un important estalvi per als usuaris.

“A part d’una qüestió ètica, és una qüestió d’estalvi energètic, que les persones que facin una instal·lació ecològica veuen un estalvi important a la seva economia”

Jordi Xapellí

Per fer ús de les energies renovables cal una instal·lació inicial, però, segons Jordi Xapellí, amb l’estalvi que s’aconsegueix en només set anys ja s’amortitza el cost de la instal·lació. El local de Domini Ambiental està ubicat al carrer Puntaries, número 2.  

spot_img

El + Vist