7.3 C
Lloret de Mar

Odie pinta un gran mural a una de les façanes de l’escola Pere Torrent

El lloretenc va crear el dibuix amb la col·laboració indispensable de l'alumnat, que va fer diferents propostes i ell en va fer una recopilació.

El mural de l'escola Pere Torrent (Odie)
El mural de l'escola Pere Torrent (Odie)

Darreres Notícies

Un gran coet allunyant-se de la Terra amb el Treset, la mascota de l’escola Pere Torrent, sortint a l’exterior com si fos un astronauta. És l’últim mural de l’artista lloretenc Odie, que ocupa tota una façana d’aquest centre escolar.

servicios profesionales jimenez

El projecte va néixer fa un parell d’anys. L’escola va demanar voluntaris que poguessin ajudar a pintar el centre, pensant en pares i mares que poguessin donar un cop de mà per fer una capa de pintura.

La sorpresa va ser que l’artista Odie va demanar si li podien deixar alguna paret perquè hi fes un dibuix. Segons ell, el centre de seguida va obrir-li les portes i fins i tot va proposar-li que pintés una paret molt més grossa del que ell s’imaginava. La paret fa 11 metres d’alçada per 9 d’amplada.

“Quan vaig arribar, la directora em va ensenyar la paret i, és clar, jo m’imaginava una paret normal, d’uns dos metres d’alçada, i quan ho faig veure era una façana sencera!”

Odie
El mural de l'escola Pere Torrent (Odie)
El Treset sortint del coet (Odie)

Odie ha explicat que el procés creatiu va ser molt interessant perquè va demanar a tots els alumnes de quart i cinquè –que ara cursen cinquè i sisè- que fessin un dibuix i, aleshores, ell va fer una recopilació i va presentar tres propostes.

“Ha sigut un procés creatiu interessantíssim, de fet, estic treballant en fer un llibre perquè ha sigut molt, molt maco el procés”

Odie

Tant els alumnes de tots els cursos com el professorat del centre van votar la que més els agradava.

“El coet té la forma del Pere Torrent i, a la seva vegada, surt la mascota de l’escola d’una de les finestres i el mural, quan el veuen, és seu, jo he pintat el mural, però realment és seu el dibuix”

Odie

El mural ja fa uns dies que està acabat i tothom que ho vulgui el pot veure des del carrer.

spot_img

El + Vist