11.3 C
Lloret de Mar

Les oficines de turisme de Lloret renoven el certificat Q de Qualitat

El reconeixement afecta les seus principals: a l'avinguda de les Alegries i al Museu del Mar. Pel que fa al punt d'informació de la terminal, està previst traslladar-lo a la plaça Pere Torrent.

Oficina del Museu del Mar
Oficina del Museu del Mar

Darreres Notícies

Les oficines de turisme de Lloret de Mar han renovat, un any més, la Q de Qualitat. Lloret Turisme celebra que els seus dos equipaments principals, al Museu del Mar i a l’avinguda de les Alegries, han aprovat l’auditoria que els permet mantenir aquest certificat.

Lloret compta amb aquest reconeixement cada any des del 2006 i, tal com apunta la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, un dels secrets és que actualitza la seva gestió contínuament.

A banda del compromís de millora contínua i de tenir una bona planificació i control, el que es valora a l’auditoria de la Q de Qualitat són els procediments d’atenció al client i l’enviament de documentació, la gestió dels recursos i les instal·lacions, el tractament de les bases de dades, els informes i les estadístiques i el manteniment de les infraestructures.

Durant el 2015, més de 88.000 persones van ser ateses a les oficines de turisme de Lloret; la majoria francesos, seguit d’espanyols, anglesos i alemanys.

El certificat afecta les dues oficines principals, que són la del Museu del Mar i la de l’avinguda de les Alegries. Pel que fa a la seu de la terminal d’autobusos, només és un punt d’informació que, a més, està pendent de ser traslladat en un nou equipament a la plaça Pere Torrent. La gerent de Lloret Turisme argumenta que el 98% de consultes que atenen a la terminal fa referència als horaris dels autobusos.

Tal com va explicar fa uns dies l’alcalde, Jaume Dulsat, el nou punt d’informació es finançarà amb la subvenció que atorga la Generalitat dins del Pla del Foment del Turisme.

spot_img

El + Vist