17.2 C
Lloret de Mar
Paco Damas

Paco Damas actua avui al Concert per la Pau de Lloret

L'actuació començarà a les nou del vespre al teatre municipal i les entrades valen deu euros.

Paco Damas

Darreres Notícies

Paco Damas, el músic que serà avui divendres, al Teatre de Lloret, en el marc del Concert per la Pau. El cantautor andalús oferirà una audició que reivindica la importància de viure en un món sense violència.

A banda d’escoltar el repertori de Damas, la vetllada comptarà amb unes lectures poètiques a càrrec d’entitats de Lloret com, per exemple, Plataforma per la Pau Lloret, Jubil, Casal de l’Obrera, Quantus, Aula Municipal de Teatre, l’Aurora, entre altres. Un fet que, segons el mateix artista, li fa molta il·lusió.

El concert, que és possible gràcies a la Plataforma per la Pau Lloret, acosta així, a través de la música, la poesia d’una manera contemporània amb la Cultura de Pau de rerefons. Uns valors que, en l’actualitat, l’autor promou entre generacions més joves.

Damas ha estat designat ambaixador per la pau des de l’any 2010. Les seves actuacions han recorregut diversos països d’Europa i el Marroc.

L’espectacle de Paco Damas es podrà veure aquest divendres, 17 d’abril, a partir de les 9 del vespre. El preu de l’entrada és de 10 euros i es pot adquirir al web del teatre i al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist