7.2 C
Lloret de Mar

La PAH denuncia que a Lloret no hi ha pisos per a famílies en risc d’exclusió

La Plataforma, que espera desencallar aquest i altres temes importants a la taula d'habitatge convocada per aquest dimecres, creu que des de l'Ajuntament es podria fer més.

La PAH Lloret en un acte de reivindicació
La PAH Lloret en un acte de reivindicació

Darreres Notícies

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca denuncia que Lloret segueixi sense disposar de pisos per a famílies en risc d’exclusió social, malgrat que hi ha 242 pisos buits propietat dels bancs. Un portaveu de l’entitat, Enric Bonmatí, lamenta que això obliga algunes famílies en risc d’exclusió social a haver de marxar a viure fora de Lloret, malgrat els perjudicis que això pot comportar, com la pèrdua del dret a l’arrelament, a una família que ja pateix prou.

servicios profesionales jimenez

Des de Benestar i Família de Lloret atenen totes les persones que no tenen un lloc on viure i els procuren habitatge, però ara mateix no hi ha pisos disponibles i les persones afectades es deriven a la Generalitat, que els adjudica pisos en altres municipis. La PAH critica que des de l’Ajuntament es fa poca pressió als bancs per aconseguir que s’utilitzin els 242 pisos buits.

En aquest sentit, la Plataforma recorda que a Lloret només s’han posat dues multes a bancs per tenir habitatges sense ús i, de fet, a la taula d’habitatge convocada per aquest dimecres els representants de l’entitat preguntaran si aquestes sancions s’han cobrat o no.

D’altra banda, la PAH reconeix que treballa colze a colze amb el departament de Benestar i Família de Lloret, però lamenta que l’administració a vegades tracta les famílies com a simples números d’informe.

La taula d’habitatge, on es posaran sobre la taula aquesta i altres preocupacions de la Plataforma, es reunirà aquest dimecres.

D’altra banda, Enric Bonmatí ha recordat que la PAH de Lloret es reuneix cada dilluns a partir de les sis de la tarda al centre cívic Shalom, al barri del Molí.

spot_img

El + Vist