7.3 C
Lloret de Mar

El Pati de les Magnòlies de Girona s’omple per veure Código Alfa, de Corset Teatre

L'agrupació lloretenca va representar l'obra en el marc del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur.

Código Alfa, al Teatre de Lloret
Código Alfa, al Teatre de Lloret

Darreres Notícies

El Pati de les Magnòlies de Girona es va omplir ahir amb la representació de Código Alfa, de la mà de la companyia lloretenca Corset Teatre. La funció es va fer dins del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. El director de la formació de Lloret, de nom artístic Elías González, assegura que va anar molt bé.

servicios profesionales jimenez

Per problemes d’agenda d’algunes actrius, es van haver de fer alguns canvis en el repartiment que van obligar Elías González a interpretar una dona. I és que Código Alfa és una comèdia que se centra en la trobada de set amigues.

Després de l’actuació d’aquest dijous, Corset Teatre segueix vinculada al FITAG com a amfitriona de la companyia israeliana Galgal Theatre, que demà a la tarda representarà l’obra Vital Signs al teatre de Lloret.

Una tasca, la d’amfitrions, que Corset Teatre fa al costat de la també lloretenca Quantus Teatre. De fet, Quantus actua avui al Teatre Municipal de Girona amb l’obra Els boscos d’en William, una coproducció amb la blanenca El Mirall. Serà a dos quarts de vuit del vespre.

spot_img

El + Vist