9.9 C
Lloret de Mar

El Pere Torrent no serà escola de màxima complexitat, segons la consellera d’Ensenyament

Meritxell Ruiz argumenta que els criteris per atorgar aquesta categoria són objectius i no es poden adaptar. Però assegura que l'escola tindrà els recursos que necessita.

Meritxell Ruiz
Meritxell Ruiz

Darreres Notícies

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha confirmat que l’escola Pere Torrent no serà de màxima complexitat. Aquesta és la petició que fa l’AMPA del centre, amb el suport de la direcció, que aquest dimarts es van manifestar a les portes del col•legi abans de començar les classes.

servicios profesionales jimenez

Meritxell Ruiz argumenta que els criteris per decidir quines escoles tenen més complexitat és del tot objectiu. La consellera reconeix que les famílies tenen una visió sobre el seu centre, però explica que des del departament en tenen una de global i per això calen aquestes classificacions transparents en base a criteris objectius.

Tot i així, la consellera insisteix en què el centre té els recursos assegurats, malgrat no s’inclogui dins aquesta classificació.

En aquesta línia, Meritxell Ruiz ha recordat que per al curs vinent el Govern ha previst incorporar més de 5.000 docents i incrementar recursos per atendre la diversitat.

spot_img

El + Vist