8.3 C
Lloret de Mar

Pili Jiménez participa en el programa MotorDona per fomentar el paper de la dona en els ral·lis

La voluntat del Club Rally Classics és fer-ho no només en el rol de pilots i copilots, sinó també en el de la resta d’àrees d’organització i mecànica.

Pili Jiménez (esquerre) amb la també pilot Rosa Romero
Pili Jiménez (esquerre) amb la també pilot Rosa Romero

Darreres Notícies

Fomentar la participació de la dona en les competicions de motor i promoure el talent femení. Aquests són els objectius principals del programa MotorDona, que ha posat en marxa aquest any el Club Rally Classics. Es tracta d’un projecte que ha de durar tres anys i que es va iniciar el passat mes de març a Girona, amb la 70a edició del Rally Motul Costa Brava.

servicios profesionales jimenez

A causa de la gran evolució que està experimentant el paper femení en els esports de motor, el programa MotorDona vol fomentar també aquesta participació en l’automobilisme clàssic. Ho vol fer no només en el rol de pilots i copilots, sinó també en el de la resta d’àrees d’organització i mecànica.

Una de les participants d’aquest programa és l’esportista lloretenca Pili Jiménez, que considera que encara “hi ha molta feina per fer” en aquest sentit.

“En els últims anys hem vist un increment de dones, però encara falta molta feina per fer”

Pili Jiménez

La intenció del programa MotorDona és que la dona entri a competir juntament amb els homes. Pili Jiménez considera que això és positiu, especialment en els rallys de regularitat, en què la diferència física no és tan important.

“En el motocross, la diferència física entre homes i dones és molt notable, però en el món dels rallys de regularitat, la forma física no és un aspecte tant necessari”

Pili Jiménez

Pel que fa al calendari de competicions de la lloretenca Pili Jiménez, encara no està del tot definit. Tot apunta a que podria competir al gener en el Rally de Viladrau i encara no sap si formarà part del Rally de Lloret.

spot_img

El + Vist