22.4 C
Lloret de Mar
Pina

‘Pina’, el documental que projecta el Cineclub Adler pel Dia Mundial de la Dansa

Això serà aquest vespre (21 hores), mentre que diumenge tanca el cicle Cinema i Literatura amb la projecció infantil 'La revolta dels contes' (17.30 hores). Totes dues són gratuïtes.

Pina

Darreres Notícies

El Cineclub Adler se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Dansa amb la projecció de la pel·lícula ‘Pina’. Serà aquest vespre, a l’hora i lloc habituals: a les nou al teatre municipal.

El llargmetratge és un homenatge a la ballarina i coreògrafa alemanya Pina Bausch, que va morir mentre s’estava produint el documental. Aleshores, Wim Wenders va decidir continuar-lo amb els ballarins de la companyia de l’artista. El president del cineclub, Joan Moret, assegura que des del principi tenien clar que volien projectar alguna producció relacionada amb la dansa contemporània i creu que aquest documental és ideal per a l’ocasió.

L’entrada per veure Pina és gratuïta. La projecció es farà avui, a les nou del vespre, al teatre municipal.

També dins de la celebració del Dia Mundial de la Dansa, el cineclub ha muntat una exposició titulada ‘Ballem’, que recull diverses seqüències cinematogràfiques relacionades amb aquesta art escènica. Es pot visitar fins aquest diumenge al vestíbul del teatre.

I també diumenge i al teatre, el cineclub Adler tancarà el cicle “Cinema i Literatura” amb una projecció infanil. Es titula ‘La revolta dels contes’ i és una adaptació al cinema de l’obra ‘Versos perversos’ de Roald Dahl. La pel·lícula barreja clàssics de la literatura infantil, com la Caputxeta vermella o la Blancaneus, per convertir-se en un conte nou.

La sessió, que es farà aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda, s’adreça a infants de 7 a 12 anys. L’entrada també és gratuïta.

spot_img

El + Vist