14.1 C
Lloret de Mar
Cartell del picnic

La Plataforma per la Pau celebra els deu anys ‘treballant per fer un món més just’

Aquest diumenge, organitzen un 'pícnic' al Jardí de la Pau, al llarg de tot el dia.

Cartell del picnic

Darreres Notícies

Avui és el Dia Mundial de la Pau i, per aquest motiu, la plataforma per la Pau de Lloret celebra el pròxim diumenge una trobada per commemorar els 10 anys d’existència. En aquest temps, l’associació ha treballat perquè “el seu missatge arribi a la ciutadania, a les escoles i altres col·lectius”.  En definitiva, “per fer un món més just”.

Una membre, Maria Carme Bernat, es mostra satisfeta amb la trajectòria i destaca que “durant aquests 10 anys hem intentat treballar per un món més just i en pau. Hem fet conferències, actes…”.

La jornada de celebració es farà al Jardí de la Pau, al costat de Can Xardó. El programa constarà d’un vermut, amb l’actuació dels “Diplomàtics”. Tot seguit, hi haurà un pícnic amb aportacions dels assistents i el concert de “Les perles de Lloret”. Això serà al migdia. A la tarda, hi haurà una doble actuació més: d’en Josep Soto i de Green Spirit.

Des de la Plataforma assenyalen que cal més participació per part de la ciutadania en temes de pau. Una altra de les membres, Ioia Ramos, considera que “la democràcia comença per la pau. Si no hi ha pau, no té cap sentit”.

L’anomenat “Picnic”, que arriba a la quarta edició, és aquest diumenge, 24 de setembre. No és l’únic esdeveniment del cap de setmana en què la Plataforma per la Pau de Lloret hi serà present. Un dia abans, dissabte a la tarda, col·laboraran amb l’acte que ha programat la Taula de Forces Polítiques i Socials, de la qual en formen part, i l’Assemblea Nacional Catalana en favor del referèndum de l’1-O.

spot_img

El + Vist