19.8 C
Blanes
Police Line Band

Police Line Band actua a Fenals, aquest dissabte a la nit

La banda, a la qual hi ha el lloretenc Raúl Fernández, farà un concert de versions després dels focs, que començaran a les 22.30 hores.

Police Line Band

Darreres Notícies

Police Line Band actua demà a la nit al passeig Ferran Agulló de Fenals. L’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde recupera algunes de les activitats que va haver de suspendre per les condicions meteorològiques durant les festes dels barris, a finals d’agost.

Una d’aquestes activitats és el concert de Police Line, que compta amb un lloretenc entre els seus membres: Raúl Fernández n’és el cantant i guitarrista. Ell mateix ha explicat que es tracta d’un concert de versions, que “està pensat per a tots els públics“.

“Per exemple, hi haurà cançons dels vuitanta com Devúelveme a mi chica o Salta, però també actuals com Coti x Coti o Tobogan, entre moltes altres”

Raúl Fernández
circo de las estrellas

Raúl Fernández està convençut que l’actuació farà gaudir el públic de valent. “A més, toquem al meu barri i jo crec que serà un concert inoblidable”, ha conclòs.

“La idea principal de la nostra banda és que hi hagi una connexió amb el públic, que sigui una cosa divertida i que no només el públic ho passi bé, sinó que nosaltres també gaudim”

Raúl Fernández

El concert de Police Line es farà demà dissabte, a la nit, després dels focs artificials, que es faran a la platja de Fenals a partir de dos quarts d’onze. Tot seguit, es repartirà coca ensucrada per a tothom i es donarà inici al concert.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist