11.4 C
Lloret de Mar
Les obres de Portalloret, avui

Portalloret, el centre comercial més gran de la Costa Brava, obrirà a finals d’any

De moment, la previsió és que obri l'hipermercat Esclat. Més endavant, s'hi preveuen set o vuit operadors més en una superfície total de 20.000 metres quadrats i més de 1.000 places d'aparcament.

Les obres de Portalloret, avui

Darreres Notícies

Portalloret és el nom del nou centre comercial que ha d’obrir portes a finals d’aquest any al municipi, a la zona de Sant Quirze. Les obres ja estan en marxa i el responsable de relacions externes del Grup Bon Preu, Josep Castany, ha explicat que serà el centre comercial més gran de la Costa Brava, amb prop de 20.000 metres quadrats i més de 1.000 places d’aparcament.

De moment, s’ha confirmat que l’establiment comptarà amb l’hipermercat Esclat, que estarà ubicat a la planta baixa, amb una sala de vendes de 4.200 metres quadrats. També serà el més gran de la Costa Brava.

La resta de metres comercials els ocuparan altres operadors de diferents sectors com electrodomèstics, bricolatge o restauració. Les negociacions, de moment, estan molt avançades, però encara no s’ha avançat cap nom. El Grup Bon Preu, que és propietari de Portalloret juntament amb Nova Lloret, invertirà 15 milions en la construcció de l’Esclat. La previsió és que es generin 100 llocs de treball de manera directa i 320 més de manera indirecta. L’obertura està fixada per finals de novembre d’aquest any.

Josep Castany opina que Lloret és una ubicació estratègica, sobretot un cop l’autopista arribi a la destinació.

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, creu que el nou centre comercial serà beneficiós per Lloret, perquè ampliarà l’oferta comercial del municipi però també perquè va acompanyat d’una urbanització de tot el sector. El regidor reconeix que l’equipament no beneficiarà de manera directa el comerç local, però tampoc no creu que el perjudiqui, sinó que creu que el complementarà.

Recordem que a banda del centre comercial Portalloret i el supermercat LIDL, la zona també té reservat un espai per a un equipament educatiu i un per a dependències municipals, on a llarg termini es podria traslladar l’Ajuntament.

Més informació sobre les ofertes de feina al futur centre comercial a la web de Bonpreu.

spot_img

El + Vist