7 C
Lloret de Mar

Portes obertes al patrimoni lloretenc, en el Dia Mundial del Turisme

Aquest dimarts és gratuïta l’entrada als Jardins de Santa Clotilde, Museu del Mar, Turó Rodó, Can Saragossa i castell de Sant Joan.

Jardins de Santa Clotilde (Tripadvisor)
Jardins de Santa Clotilde (Tripadvisor)

Darreres Notícies

Avui és el Dia Mundial del Turisme. Per aquest motiu, aquest 27 de setembre, el Museu Obert de Lloret ofereix al llarg del dia d’avui una jornada de portes obertes.

És a dir, aquest dimarts és gratuïta l’entrada als Jardins de Santa Clotilde, Museu del Mar, Turó Rodó, Can Saragossa i Castell de Sant Joan.

El regidor de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament, Xavi Flores, convida a veïns i a turistes a gaudir d’aquests indrets, i subratlla que “és una bona ocasió per mostrar el patrimoni“.

La jornada de portes obertes culmina avui la celebració del Dia Mundial del Turisme, la qual ha compta t, al llarg del cap de setmana, amb un parell de concerts, sortides d’snorkel i el Comerç Fest.

Aquest dimarts, Dia Mundial del Turisme, es presenten davant del sector turístic els nous mapes interactius de rutes culturals i de senderisme de Lloret, així com el nou plànol turístic de la destinació.

spot_img

El + Vist