11.4 C
Blanes
Cartell de l'activitat

Posposada la neteja del litoral de Fenals organitzada per Xatrac pel mal temps

Encara no hi ha una data fixada. El que sí que es farà és una jornada per a la conservació del corall vermell, aquest dissabte al matí.

Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

El mal temps ha obligat a Xatrac a posposar la neteja del litoral de Fenals, programada per ahir diumenge. De moment encara no hi ha data fixada. Per al que sí que hi ha data és per a la jornada en defensa del corall vermell i per donar a conèixer el fons marí de la zona. Serà aquest dissabte al matí.

Un representant de Xatrac, Marc Martín, remarca que el corall vermell, que està molt amenaçat, és una espècie molt important des del punt de vista ecològic. 

Els interessats poden fer snorkel o bé busseig. Amb activitats com aquesta o com la neteja del litoral, emmarcades dins de la Setmana de la Natura, es pretén, sobretot, actuar de manera preventiva a través de la conscienciació de la població.

Les inscripcions per a la jornada d’aquest dissabte es pot fer a les oficines de turisme o bé contactant amb Xatrac. El preu és de 10 euros per als que facin snorkel i 11, busseig, tot i que si es vol l’equipament sencer per bussejar el preu serà de 21 euros. L’activitat començarà a les nou del matí i s’allargarà fins a les dotze.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist