4.9 C
Lloret de Mar

Posposada la presentació del calendari interreligiós a causa del temporal Glòria

Així doncs, en lloc de fer-se aquesta tarda, la presentació es farà dimecres de la setmana que ve, 29 de gener. 

Pipi Fernández i Arantxa Jiménez
Pipi Fernández i Arantxa Jiménez

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha decidit posposar la presentació del calendari interreligiós. És una mesura de seguretat per evitar que els veïns hagin de sortir de casa en plena onada del temporal Glòria. Així doncs, en lloc de fer-se aquesta tarda, la presentació es farà dimecres de la setmana que ve, 29 de gener. L’hora i el lloc es mantenen, a les set de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca.

Recordem que el calendari interreligiós de Lloret de Mar l’edita des de fa cinc anys el departament de Benestar i Família a través del Pla Local de Ciutadania (PLAC). La tècnica Pipi Fernández apunta que l’objectiu és fomentar la inclusió de tots els veïns i la bona convivència a la vila, on trobem més de 90 nacionalitats diferents. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, posa èmfasi en la voluntat que tothom conegui la resta de religions del municipi. 

El calendari assenyala les festivitats destacades de cada religió, així com el dia més important de la setmana per a cadascú. A més a més, també inclou un plànol amb les localitzacions dels centres de culte que hi ha al municipi. Segons Pipi Fernández, el calendari interreligiós, fins ara, ha tingut molt bona acollida.

El calendari interreligiós es podrà aconseguir el dia de la presentació, a les oficines de Turisme o descarregant-lo a la pàgina web de l’Ajuntament. A més, se’n farà difusió a les escoles.

spot_img

El + Vist