16.5 C
Lloret de Mar
Arribada de refugiats a Lesbos

El PPC vol que Lloret reconegui la tasca dels socorristes que ajuden refugiats a Grècia

A més, la moció demana que es faci una aportació econòmica perquè els voluntaris puguin seguir aquesta tasca.

Arribada de refugiats a Lesbos

Darreres Notícies

El PPC presenta una moció al ple de dilluns per demanar que es faci un reconeixement a l’ONG Proactiva Open Arms, formada per socorristes que aquests dies treballen per ajudar els refugiats de Síria a arribar a les costes de Grècia, en concret a les platges de Lesbos i Chios.

A més, la petició dels populars també demana que es faci una aportació econòmica, ja que els voluntaris han posat un total de 15.000 euros de les seves butxaques, però aquesta partida ja se’ls està acabant. Ho ha explicat el portaveu del PPC a l’Ajuntament, Enric Martínez, que ha afegit que alguns dels socorristes voluntaris són els que treballen a l’estiu a les platges de Lloret.

Tot i així, Martínez ha insistit en què el primer objectiu de la moció és fer un reconeixement institucional a la tasca que fan els socorristes voluntaris. Pel que fa a la dotació econòmica, Martínez no ha fixat cap xifra, perquè considera que són els voluntaris els que han de dir quants diners necessiten.

Aquest és el primer ajuntament on es debatrà la moció, però el PPC té la intenció que es presenti a tots els ajuntaments on els populars tenen representació. El ple municipal de Lloret se celebra dilluns vinent, dia 30, a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe, com sempre, per Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist