16.5 C
Lloret de Mar
Cartell Premis Vila de Lloret

Els premis Vila de Lloret comptaran amb dues categories de primària com a novetat

Ja s'ha convocat la 14ena edició del certamen. Les obres s'han de presentar abans del 2 de març i l'entrega de premis es farà el 22 d'abril a la Nit de la Cultura Lloretenca.

Cartell Premis Vila de Lloret

Darreres Notícies

Nova categoria en els premis literaris Vila de Lloret, que ja s’han convocat per aquest 2018. Els alumnes de primària es dividiran: d’una banda, competiran els de primer a quart (de 6 a 9 anys) i de l’altra, els de cinquè i sisè (10 i 11 anys). És la principal novetat d’aquesta edició, la catorzena, tal com ha explicat el regidor de Cultura, Albert Robert.

A més, els alumnes de primària hauran de centrar els seus relats en Lloret de Mar com al seu poble. Recordem que en la resta de categories, els escrits han de fer referència a la temàtica dels viatges.

Els premis, que cada any compten amb participants de Lloret i de fora, es lliuraran el 22 d’abril. Serà en el decurs de la Nit de la Cultura Lloretenca, en què també s’entregaran els premis dels blogs, el Joan Llaverias per a contes infantils il·lustrats i el guardó Sa Gavina. Aquest últim, el més destacat de la vetllada, s’atorga a una persona o entitat que ha tingut un paper rellevant en la difusió de la cultura en l’àmbit local.

Els treballs presentats han de ser originals, inèdits, han d’estar escrits en català i no poden haver estat premiats en altres concursos literaris. Les obres es poden presentar fins el 2 de març a la regidoria de Promoció Cultural, ja sigui per correu postal, en persona o en línia enviant un correu electrònic a premisliteraris@lloret.cat.

Els premis van fins als 1.000 euros, en el cas de la categoria de narrativa de viatges, mentre que les categories escolars s’entregaran premis en material cultural.

Per a més informació, consulteu el web www.lloret.cat.

spot_img

El + Vist