6.4 C
Lloret de Mar

El president Puigdemont serà aquest divendres a Lloret per assistir a una convenció del PDeCAT

El partit organitza a Lloret la convenció municipalista i la comissió nacional, tot entre aquest divendres i dissabte, a l'hotel Evenia Olympic.

Puigdemont a la Festa Major de Santa Cristina
Puigdemont a la Festa Major de Santa Cristina

Darreres Notícies

El president Carles Puigdemont serà a Lloret aquest divendres. El PDeCat ha escollit la destinació per dur-hi a terme la convenció municipalista i el consell nacional ordinari. Tot plegat es farà aquest divendres i dissabte a l’hotel Evenia.

La trobada també comptarà amb l’expresident Artur Mas. La convenció pretén marcar el rumb de les eleccions locals del 2019 i enfilar la fase definitiva de la campanya del referèndum. Recordem que aquesta setmana el govern ha d’anunciar la data, que podria ser l’1 o el 8 d’octubre, i també la pregunta.

El president del PDeCat a Lloret, Albert Robert, està molt satisfet de comptar amb la plana major del partit a Lloret, sobretot tenint en compte que és un moment molt rellevant per als catalans. Sobre la pregunta, Albert Robert reconeix que hi ha consens que ha de ser molt clara, però hi ha debat sobre si utilitzar la paraula “estat”, “república” o “país”.

El regidor i tinent d’alcalde de Lloret ha matisat que la convenció municipalista és una trobada de càrrecs electes locals, provincials i autonòmics per intercanviar experiències i punts de vista sobre la gestió municipal, mentre que al consell nacional s’hi prenen decisions relacionades amb el partit.

Albert Robert ha apuntat que és la primera vegada que es fan coincidir les dues trobades i s’espera que sigui un acte molt concorregut.

spot_img

El + Vist