10.5 C
Lloret de Mar

Les previsions pel que fa al mercat rus són bones, però prudents, segons Lloret Turisme

Ho ha dit la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, després d'haver viatjat fins a Rússia per participar a la fira MITT de Moscou.

Representants de Lloret amb Coral Travel
Representants de Lloret amb Coral Travel

Darreres Notícies

Lloret Turisme ha passat uns dies a Rússia, on han participat a la MITT de Moscou, la principal fira turística del país.

servicios profesionales jimenez

Els representants de la destinació s’han reunit amb els operadors que comercialitzen les vacances a Lloret en el mercat rus, com Coral Travel, Tez Tour, Terramar Tour, Libratur Group, Anex Tour, Sunmar o TUI Rússia.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que les previsions per aquesta temporada respecte al mercat rus són bones però prudents després de dos anys molt dolents i un d’una recuperació lleugera.

A la fira de Moscou s’ha aprofitat per presentar la destinació en general i les novetats del patrimoni cultural, com la casa-museu de Can Font i la propera inauguració del Turó Rodó. Cal tenir en compte que el mercat rus és un gran consumidor de la cultura dels destins que visita.

A banda de reunir-se amb aquests operadors, els lloretencs també han fet una visita a les oficines centrals de dos dels operadors a la capital russa, on han dut a terme una presentació davant una trentena d’agents.

Coincidint amb l’estada a la MITT de Moscou, l’hotel Delamar va rebre un reconeixement per part de Coral Travel: certifica l’establiment lloretenc com un dels 10 millors d’entre els 6.500 que conformen l’oferta turística a tot el món d’aquest operador.

Cal afegir que el turisme rus va portar l’any passat fins a Lloret prop de 44.000 visitants, que van augmentar el 19% respecte del 2015.

A banda de la participació a la fira de Moscou, els representants de la destinació es troben immersos en altres activitats promocionals aquests dies. Per exemple, fa uns dies es va rebre la visita d’un bloguer italià, que va recórrer el patrimoni indià, el camí de ronda, el Turó Rodó i els jardins, i un periodista de Le Parisien Magazine per tal de recollir informació sobre la ruta dels indians.

Per acabar, cal afegir que aquest cap de setmana, Lloret serà present a una fira a Barcelona sobre mares i nadons, destinada al públic familiar de proximitat.

Per tant, la feina de promoció que fa Lloret Turisme és frenètica aquests mesos, abans que comenci la temporada alta a la destinació.

spot_img

El + Vist