7.3 C
Lloret de Mar
L'alcalde i el regidor Orobitg, amb els joves en pràctiques.

Primera experiència al món laboral: pràctiques a l’Ajuntament

Cinc joves treballaran durant sis mesos, a jornada completa, en diversos departaments municipals.

L'alcalde i el regidor Orobitg, amb els joves en pràctiques.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar incorpora cinc joves en pràctiques. El consistori s’ha acollit a la cinquena edició del programa del Servei d’Ocupació de Catalunya de contractació de persones joves en pràctiques, inscrites a Garantia Juvenil. La dotació econòmica del projecte és de 55.000 euros.

L’objectiu és millorar l’ocupabilitat i l’adquisició de les aptituds i competències de la població jove, a través de la pràctica laboral. Aquests cinc joves treballaran a l’Ajuntament al llarg de sis mesos, a jornada complerta, en diferents seccions: Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Serveis Jurídics, Comerç i Joventut.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, destaca que els joves “adquireixen així la primera experiència en el món del treball”. Orobitg també assegura que les valoracions són molt positives i que “cada vegada hi ha més demanda per acollir joves en pràctiques” a través d’aquest tipus de programes.

El programa Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

spot_img

El + Vist