7 C
Lloret de Mar

Primera victòria de Miguel Molina al Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc de Ferrari, juntament amb el seu company d’equip, Antonio Fuoco, van guanyar en la categoria GTE Pro de l’última cursa del mundial, a Bahrein.

Primera victòria de Miguel Molina al Campionat del Món de Resistència
Primera victòria de Miguel Molina al Campionat del Món de Resistència

Darreres Notícies

Miguel Molina ha aconseguit la seva primera victòria en el Campionat del Món de Resistència. El pilot lloretenc de Ferrari, juntament amb el seu company d’equip, Antonio Fuoco, van guanyar en la categoria GTE Pro de l’última cursa del mundial, disputada aquest cap de setmana a Bahrein. D’aquesta manera, finalitzen tercers en la classificació general de la temporada.

S’esperava una lluita molt igualada entre les escuderies Ferrari i Porsche, però els de Maranello sempre van estar per davant i, a més, amb un millor ritme i van acabar a 55 segons de distància del Corvette de Milner i Tandy, que van ser el segons. El podi el va completar l’equip Porsche, amb Estre i Christensen.

El podi de la cursa (Instagram)
El podi de la cursa (Instagram)

Tot i que els Porsche van classificar per davant, el company de Molina, Antonio Fuoco, els va superar, aprofitant els problemes que tenien els rivals en degradació de neumàtics. Tot apuntava a un doblet de Ferrari però les coses es van complicar. Tot i això, Miguel Molina va oferir una gran actuació i va veure la bandera de quadres en la primera posició.

Es tracta d’una victòria important, perquè permet donar també els títol de constructors a Ferrari i el títol de pilots als seus companys James Calado i Alessandro Pier Guidi. A més, és un triomf especial perquè aquesta ha estat l’última cursa de la categoria GTE, que desapareix de cara a la pròxima temporada, i també l’última del Ferrari 488 Evo GT, un model que l’any que ve serà substituït pel 296 GT3.

spot_img

El + Vist