17.5 C
Lloret de Mar
Lloretencs del Projecte Rossinyol

El Projecte Rossinyol tanca una nova edició aquest divendres a la tarda

La festa final començarà a dos quarts de sis de la tarda a la sala d'actes de l'Ajuntament.

Lloretencs del Projecte Rossinyol

Darreres Notícies

Aquesta tarda tindrà lloc l’acte de cloenda del Projecte Rossinyol. A partir de dos quarts de sis de la tarda, la Sala d’actes de l’Ajuntament serà l’escenari de la festa que posarà punt i final a la sisena edició.

El projecte Rossinyol, que va iniciar aquesta edició al novembre de l’any passat, és una iniciativa que neix amb la voluntat d’establir una relació de diàleg entre estudiants universitaris i l’alumnat nouvingut dels centres educatius de Lloret de Mar. Els mentors que han col•laborat en aquesta iniciativa són universitaris de la UdG, ciutadans de Lloret de Mar i rodalies que han fet una tasca d’acompanyament a diversos estudiants del municipi. Enguany, en aquest projecte hi ha participat, d’una banda, les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent i, d’altra, els Instituts Rocagrossa i el de Fenals.

L’objectiu és afavorir la integració social, cultural i lingüística dels estudiants, crear un sentiment d’arrelament al poble i fomentar l’ús de la llengua catalana. Per fer-ho possible, les 14 parelles participants han visitat diferents indrets de la vila i han dut a terme diferents activitats culturals i lúdiques.

spot_img

El + Vist