Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
El dinar d'homenatge de l'any passat

Prop de 1.000 persones, avui, en el dinar d’homenatge de la Gent Gran de Lloret de Mar

Aquest any es reconeixerà el matrimoni format per Pedro Gil i Juana Martínez.

El dinar d'homenatge de l'any passat

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Amb totes les places plenes, prop de 1.000, se celebra l’homenatge a la Gent Gran avui a Lloret de Mar. Es tracta, ja, de la 43a edició d’un acte molt especial, esperat i emotiu amb què el Casal Municipal de la Gent Gran se suma a la festa major de Sant Romà.

Dinar del 2017

És una cita marcada al calendari d’actes de l’equipament. Es farà a l’Hotel Evenia. Cal destacar que, com sempre, es farà un reconeixement a dues persones. Aquest any, serà el matrimoni format per Pedro Gil i Juana Martínez. La regidora de la Gent Gran, Arantxa Jimenez, destaca que la Juana ha estat vocal durant 10 anys del Casal.

Donat l’èxit que té el dinar, es limita la participació als majors de 70 anys. I és que els temps han canviat molt des que es va organitzar la primera edició de l’homenatge. En aquella època, fa 43 anys, la gent gran no era tan activa com ara i la intenció de l’àpat era fer-los sortir de casa, tal i com recorda Margarita Rodríguez, coordinadora del Casal.

Les més de 900 places han quedat totes plenes, des de fa dies. El dinar d’homenatge es fa avui dilluns a l’Hotel Evenia, a partir de les 14h.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".