12.5 C
Lloret de Mar

Protecció Civil demana seny i sentit comú per celebrar la revetlla de Sant Joan

La campanya també indica que, a casa, cal recollir els tendals, tancar les finestres i els balcons i retirar la roba estesa.

Campanya de prevenció
Campanya de prevenció

Darreres Notícies

Precaució en la celebració de la revetlla de Sant Joan. Com cada any, des del departament de Protecció Civil fan una campanya per demanar a la ciutadania que sigui responsable amb els petards i les fogueres. El cap del cos a Lloret de Mar, Felip Carbonell, remarca que a l’hora de llançar petards cal, per sobre de tot, “seny i sentit comú”.

A més, es demana que no s’encenguin a dins de casa, que no es guardin a la butxaca i que no es llancin a prop del bosc, ni tampoc posar-los a dins de totxanes o ampolles. En resum, seguir les instruccions dels petards i mai no llençar-los contra ningú.

La campanya també indica les precaucions que cal prendre a l’habitatge, és a dir, per evitar que els petards del carrer provoquin perjudicis a casa cal recollir els tendals, tancar les finestres i els balcons i retirar la roba estesa.

El cap de Protecció Civil també ha assenyalat que aquest any l’Ajuntament farà una foguera a la platja. El foc s’encendrà amb l’arribada de la Flama del Canigó, organitzada pel Club Penya Ciclista Lloret i els Moters de Lloret. Felip Carbonell apunta que fer fogueres a la platja a títol particular està prohibit; per això el Consistori ha decidit organitzar-ne una.

Si durant la revetlla hi ha algun incident, cal posar-se en contacte amb el telèfon d’emergències 112.

spot_img

El + Vist