24.4 C
Lloret de Mar
Una protesta del 2015, convocada per CCOO, a les portes del Don Juan

Protesta de CCOO a les portes del Don Juan perquè l’hotel vol tancar per primer cop a l’hivern

El sindicat s'oposa a la mesura perquè comportaria "una estacionalització de l'activitat de l'hotel i conseqüències per als llocs de treball".

Una protesta del 2015, convocada per CCOO, a les portes del Don Juan

Darreres Notícies

CCOO es concentrarà aquest divendres davant l’hotel Don Juan en defensa dels llocs de treball. El sindicat assenyala que protestarà així perquè l’establiment pretén tancar uns mesos a l’hivern, de novembre a febrer.

CCOO s’oposa a aquesta mesura perquè, segons un comunicat, comportaria “una estacionalització de l’activitat de l’hotel i, per tant, amb conseqüències per als llocs de treball i les seves condicions laborals”.

Segons el mateix escrit, el Don Juan ha estat “operatiu de manera continuada durant els 48 anys de la seva història” a Lloret. Ha registrat una ocupació elevada, també fora de temporada, donant “garantia d’estabilitat laboral a la majoria de la plantilla durant tot l’any”.

La concentració de protesta està convocada aquest divendres, a les 17 hores, a les portes de l’hotel.

Aquesta no és, però, l’única protesta sindical d’avui a Lloret. Al matí, la UGT -amb desenes de persones- ha protestat a les portes de l’Ajuntament per reclamar que l’augment de sou s’apliqui a la totalitat de la plantilla del consistori i no només als agents de la policia, que en representen una tercera part. L’acord de reclassificació per a la policia s’ha previst aprovar al plenari del proper dilluns, 31 de juliol.

spot_img

El + Vist