8.2 C
Lloret de Mar

Una prova pilot permet que alumnes de la Immaculada ensenyin a usar el telèfon mòbil a gent gran

La duen a terme els alumnes de quart d'ESO de l'escola Immaculada Concepció i els usuaris del Casal municipal de la Gent Gran i ha començat avui.

La prova pilot, aquest matí
La prova pilot, aquest matí

Darreres Notícies

Joves que ensenyen a fer anar els telèfons mòbils a la gent gran. En això consisteix una prova pilot que ha començat avui i que s’allarga fins la setmana que ve. La duen a terme els alumnes de quart d’ESO de l’escola Immaculada Concepció i els usuaris del Casal municipal de la Gent Gran.

servicios profesionales jimenez

Una de les professores responsables, Ester Sugrañes, apunta que és important que els alumnes facin treballs a la comunitat. De fet, la intenció és, en un futur no gaire llunyà, crear una assignatura enfocada en aquest sentit.

Ester Sugrañes creu que la idea d’unir les dues generacions a través dels telèfons mòbils respon als gustos dels joves i una necessitat dels jubilats.

La coordinadora del Casal Municipal de la Gent Gran, Margarita Rodríguez, assegura que la iniciativa ha tingut molt bona resposta dels usuaris del casal.

Si la prova pilot funciona, el projecte s’ampliarà el curs vinent. Una altra idea que els ronda pel cap a les responsables és que els alumnes assessorin les persones grans a l’hora d’utilitzar els ordinadors.

spot_img

El + Vist