6.9 C
Lloret de Mar
Promoció del Punt d'Equilibri per aquests dies

Punt d’Equilibri ofereix sessions gratuïtes al seu compte d’Instagram per seguir des de casa

Hi ha una gran varietat de propostes com classes de ioga per adults i infants, pilates, mindfulness o meditació.

Promoció del Punt d'Equilibri per aquests dies

Darreres Notícies

El centre Punt d’Equilibri de Lloret de Mar ofereix sessions gratuïtes a través del seu compte a Instagram, per seguir des de casa. Hi ha una gran varietat de propostes com classes de ioga per adults i infants, pilates, mindfulness o meditació.

A més, per aquests moments d’incertesa, generats per la situació que es viu arran del coronavirus, també s’ofereixen consells per controlar l’ansietat i aconseguir passar els dies de la millor manera possible. La psicopedagoga del centre, Laia Espinosa, explica que van tenir la idea veient que el confinament més aviat anava per llarg i que “la situació podria crear angoixa a la població” .

Les sessions es poden seguir a través del canal d’Instagram de Punt d’Equilibri. De moment, ja s’han fet diverses classes. A més, cal destacar que el centre també compta amb ajuda per als estudiants que tenen dificultats en l’aprenentatge.

Punt d’Equilibri és un centre psicopedagògic i educatiu que va obrir les portes l’any passat. Tot i que treballen amb diferents grups d’edats, es va crear principalment per donar suport a les famílies amb fills amb dificultats en l’aprenentatge. S’encarreguen de diagnosticar casos de dislèxia, discalculia o dèficit d’atenció i ofereixen assessorament, informació i orientació per tractar aquests casos de la manera més efectiva.

spot_img

El + Vist