30.7 C
Lloret de Mar
Cartell promocional dels concerts Amics de la Música 2017

El Quartet Glier obre el cicle de concerts d’estiu dels Amics de la Música 2017

Cartell promocional dels concerts Amics de la Música 2017

Darreres Notícies

El Quartet de cordes Glier oferirà un concert aquest dimecres, a Lloret, sobre l’amor i la mort. La formació interpretarà obres d’artistes de renom com Puccini, Schubert, Cole Porter, Gershwin, Gardel i Piazzola. Serà la segona actuació d’una nova temporada dels concerts d’estiu del Cicle de Concerts a la Parròquia.

El Quartet Glier, de recent formació, està integrat per Gabriel Vintró i Núria Vinyals, als violins, Rosa Comellas, a la viola, i Eduard Comalada, al violoncel. Tots quatre compten amb molts anys d’experiència en el món de la música. Serà la primera vegada que actuaran a la destinació.

Un dels seus membres, Eduard Comalada, explica que el repertori que oferirà la formació “entorn de la idea de l’amor i la mort. L’obra central està inspirada en la cançó d’un poema d’un tal Paulus”.

El mateix Comalada repetirà el dia 16 d’agost, en una sessió de poesia que també es troba en la programació d’enguany del Cicle de Concerts a la Parròquia. En total, s’han programat 16 propostes ben diverses. L’organitza l’Associació Amics de la Música amb un doble objectiu: d’una banda, promoure la cultura musical a Lloret i, de l’altra, recollir fons per finançar la restauració de l’orgue de la Parròquia. Segons l’artista, es tracta d’”una iniciativa extraordinària i tant de bo que la gent ho visqui amb la mateixa il·lusió que els organitzadors i nosaltres. Fer-ho a través de l’organització de concerts vol dir que la gent té un interès especial per la música i el fet de col·laborar amb el que serà en un futur gaudir d’un instrument i una música fantàstica, ens complau moltíssim que hagin pensat en nosaltres”.

El concert del Quartet Glier serà aquesta nit, a partir de les 10, a la Parròquia de Lloret. El preu de l’entrada és de 10 euros pel públic general, i de 7 pels jubilats i els estudiants.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img