13.5 C
Blanes
Els quatre alcaldes, en la roda de premsa, ahir a l'Ajuntament de Lloret

Quatre alcaldes reclamen a la Generalitat que faci la ronda fins a Cala Canyelles

Dulsat, Lupiáñez, Saladich i García diuen que estan disposats a córrer el risc de perdre el projecte del ramal ja que "ho volen tot".

Els quatre alcaldes, en la roda de premsa, ahir a l'Ajuntament de Lloret

Darreres Notícies

Els alcaldes de Lloret de Mar, Blanes, Tordera i Tossa de Mar han comparegut aquest dimecres conjuntament per fer una petició a la Generalitat que solucioni “definitivament” els problemes de mobilitat del territori.

Volen que el perllongament de la C-32 que està disposat a fer el Govern es complementi amb una ronda de circumval•lació que vagi des d’on acaba el futur ramal, a la zona de les Alegries, fins a la rotonda de Cala Canyelles.

Aquesta obra complementària, que suposaria un cost d’uns 100 milions d’euros, s’allargaria en un tram d’uns 3 quilòmetres, la majoria soterrats per un túnel que passaria per Roca Grossa.

Els alcaldes Jaume Dulsat (Lloret), Miquel Lupiáñez (Blanes), Gisela Saladich (Tossa) i Joan Carles García (Tordera) diuen que ara la “pilota està al teulat” del Departament de Territori i Sostenibilitat que fa uns dies amenaçava en no tirar endavant el ramal de la C-32 si no donaven una resposta abans que acabés l’any. També diuen que estan disposats a córrer el risc de perdre el projecte del ramal amb aquesta modificació ja que “ho volen tot”.

En acabar la roda de premsa d’ahir, la plataforma Aturem la C-32 va voler dir la seva. Un dels portaveus, Jordi Gaitán, qualifica la petició dels alcaldes de ‘sorprenent’.

La plataforma ciutadana, amb membres de Lloret de Mar i Blanes, continua pendent de poder organitzar una consulta sobre la prolongació de l’autopista. Tot sembla indicar que no hi ha temps de fer-la coincidint amb les eleccions del 20 de desembre. La plataforma espera ara que es faci durant la primera quinzena del mes de gener.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist