19.2 C
Lloret de Mar
Cartell

Quatre grups lloretencs actuen la vigília de Santa Cristina a la Roca d’en Maig

Ho faran en la tercera edició dels anomenats Bucs del Puntet, a partir de les deu de la nit.

Cartell

Darreres Notícies

La banda sonora d’aquest cap de setmana de Festa Major la posen quatre grups de Lloret: Teoria del Qua, Stone Rose, Rainy Day i els acabat de crear Little Black Submarines. Actuaran plegats dissabte a la nit, a partir de les 10, al passeig Manel Bernat.

Ho faran en la tercera edició dels anomenats Bucs del Puntet. Cada formació tocarà durant mitja hora i junts oferiran un espectacle que anirà des del rock, fins al reagge, passant pel pop o l’ska.

Com hem dit, els més novells són els Little Black Submarines, que participaren del concert estrenant-se com a grup. Es van formar fa menys d’un mes. Tocaran versions dels rockers The Black Keys. De fet, han pres el nom d’una de les seves cançons, tal com ha explicat un dels membres, Sergi García.

Rainy Day es va formar l’any passat, amb quatre integrants. Un d’ells, Sae Ang, ha explicat que oferiran música rock, amb versions d’ACDC o Led Zeppelin, entre altres.

Els Stone Rose són cinc joves artistes que toquen música pop rock des del 2012. Camilo Orrego ha avançat que faran covers al concert de Festa Major.

Teoria del Qua, formada per nou membres, interpreten temes propis i versions de música rock, ska i reagge. Es van formar l’any 2014 i toquen per Santa Cristina per segon any consecutiu. Un dels seus integrants, Guillem Minguella, ha assegurat que actuaran amb l’energia de sempre.

El concert dels grups que formen els Bucs del Puntet serà aquest 23 de juliol, demà dissabte, a partir de les 10 de la nit, al passeig Manel Bernat.

spot_img

El + Vist