19.4 C
Lloret de Mar
Preparant els regals de la quina solidària (Punt d'Equilibri)

Quina solidària en benefici de Punt d’Equilibri, aquest diumenge

El sorteig benèfic servirà per finançar els projectes d'aquesta associació i ajudar les famílies amb infants i adolescents amb dificultats en l'aprenentatge. Es farà diumenge, a les 18h, al Guitart Central Park Aqua Resort.

Preparant els regals de la quina solidària (Punt d'Equilibri)

Darreres Notícies

Quina solidària, aquest diumenge a la tarda. L’organitza l’associació Punt d’Equilibri amb l’objectiu de recaptar diners per finançar els seus projectes.

La coordinadora pedagògica de l’entitat, Marta Robles, explica que la seva voluntat és poder ajudar, sobretot, a les famílies amb infants i adolescents que tenen problemes en l’aprenentatge. Atesa la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària del coronavirus, han vist com moltes famílies es quedaven sense recursos per poder fer front a aquesta problemàtica.

“Amb les conseqüències de la pandèmia, moltes famílies no tenen recursos per poder diagnosticar i oferir les ajudes necessàries als seus fills”

Marta Robles

Marta Robles explica que és molt important ajudar, sobretot, en el diagnòstic dels infants. A més, també ofereixen altres serveis, com ara l’escola per famílies, la gestió emocional, i els serveis de psicologia, logopèdia, reagrupació pedagògica i tècniques d’estudi.

Els diners que es recaptin amb la quina es destinaran a les famílies d’aquests infants i també a la compra de material per al centre de l’associació, que, tal com indica el seu nom, pretén que tothom trobi el seu punt d’equilibri entre l’estat físic i l’emocional.

L’associació compta amb tot tipus d’alumnes, ja que la inclusió és fonamental.

“Un dels nostres objectius específics és treballar la inclusió i la diversitat i la millor manera és conviure i formar part on es treballa amb naturalitat aquestes dificultats i no es separen dins del procés d’ensenyament i aprenentatge”

Marta Robles

La seva fundadora és Constanza Ángel, que per experiència pròpia sap que és molt complicat fer front al procés quan tens un fill o filla amb dificultats en l’aprenentatge. Per això el seu projecte es basa en l’acompanyament total a les famílies.

“Jo em vaig trobar tan perduda en tot el procés, que ara acompanyem les famílies en tot moment, des del diagnòstic”

Constanza Ángel

Perquè hi hagi èxit, és imprescindible la implicació dels pares i mares.

“Era molt necessari implicar els pares perquè si els pares no estan bé, no notàvem el progrés”

Constanza Ángel

La quina solidària amb Punt d’Equilibri es farà aquest diumenge, a les sis de la tarda, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort. Els cartrons tindran un preu de 10 euros i serviran per participar en el sorteig de tots els lots que es jugaran al llarg de la tarda.

Des de l’organització agraeixen la gran col·laboració que han tingut tant de particulars com d’empresaris i també de la cadena Guitart, que els cedeix l’espai.

spot_img

El + Vist