16.5 C
Lloret de Mar
Els representants dels taxistes i de Càritas, amb una voluntària.

Ràdio Teletaxi dona llet per a nadons al Centre de Distribució d’Aliments

El col·lectiu ha donat més de 50 kg de llet en pols, un aliment que escasseja, segons Cáritas, al CDA, que lliura cistelles a famílies sense recursos.

Els representants dels taxistes i de Càritas, amb una voluntària.

Darreres Notícies

El col·lectiu de Ràdio Teletaxi de Lloret de Mar ha fet un donatiu al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la vila, després de fer una col·lecta entre els taxistes. En concret, llet per a nadons, una demanda que li ha fet arribar Càritas, que gestiona el CDA.

El portaveu del col·lectiu de taxistes –que representa més de 30 llicències-, Joan Tarradas, detalla que han donat més de 50 quilos de llet en pols per a famílies sense recursos. Explica que “amb la pandèmia, volíem col·labrar i Cáritas ens va dir que escassejava la llet per a nadons”.

La donació, que ha tingut lloc dies enrere, ha estat molt ben rebuda per part de Càritas. La seva presidenta, Lucía Echegoyen, matisa que “la solidaritat és, a vegades, una reflexió” i conclou que “d’aquesta crisi ens en sortirem tots junts o no ens en sortirem”.

Actualment el Centre de Distribució d’Aliments es troba situat a un dels extrems del Pavelló Municipal d’Esports, on un seguit de voluntaris lliuren els cistelles de menjar, cada dia, a famílies en situació de vulnerabilitat. Una xifra que s’ha disparat arran de la crisi provocada per la pandèmia.

spot_img

El + Vist