25 C
Lloret de Mar
Ramon Mirabet, al Som de Mar el 2020 (Júlia Termes)

Ramon Mirabet tornarà al Som de Mar després que el 2020 hagués d’actuar en acústic per la pluja

La pluja va obligar a aturar el concert de Mirabet, que el va poder reprendre però en acústic. Ara que presentarà nou disc, tornarà al festival de Lloret, on també actuaran Els Pets i Coque Malla, entre altres.

Ramon Mirabet, al Som de Mar el 2020 (Júlia Termes)

Darreres Notícies

Un cartell destacat amb artistes reconeguts, tant en l’àmbit nacional com internacional. Així és finalment la proposta del festival Som de Mar, que ha anunciat tres artistes més per completar el cartell de la tercera edició. Tal com vam avançar fa uns dies, a banda dels artistes ja anunciats, també actuaran als Jardins de Santa Clotilde Els Pets, Coque Malla i Ramon Mirabet.

El director del Som de Mar, Carles Gilibets, recorda que Mirabet ja va ser al festival el 2020, però va haver d’acabar la seva actuació en acústic per culpa de la pluja. Ara que presenta un nou disc, han decidit tornar-lo a convidar.

“Crec que hem aconseguit un cartell molt important, amb artistes més que coneguts i significatius i, per tant, estem molt contents”

Carles Gilibets

Som de Mar se celebrarà del 19 al 27 d’agost als Jardins de Santa Clotilde i recordem que també hi actuaran Rosario, Manel, Boney M, Sergio Dalma, Joan Dausà i Blaumut. Pel que fa a l’actuació infantil de Dàmaris Gelabert, per poder quadrar tot el calendari, s’ha decidit posposar-la fins a la tardor.

A més, aquests dies s’estan ultimant els noms que conformaran la programació a l’escenari del Village, amb artistes locals com la lloretenca Tramma i d’altres d’emergents com Roger Padrós, Elisabeth Borne, Conttra, Cesc Sansalvador o Rocio Caamaño. A més, en els propers dies se n’anunciaran més.

“Trama és una d’aquelles artistes que segurament se’n parlarà moltíssim perquè té un talent impressionant”

Carles Gilibets

El festival amplia aquest any la seva capacitat fins a un aforament màxim de 1.200 localitats i disposarà de nous espais de gastronomia, tant als jardins com a l’accés de Sa Boadella, on es crearà un espai obert a tot el públic.

La venda d’entrades va a bon ritme i els organitzadors esperen anunciar algun sold-oud properament. Per comprar-ne, cal adreçar-se al web del festival.

spot_img

El + Vist