16.1 C
Lloret de Mar

Ramon Ramos creu que el ‘Costa Brava Business Days’ afavorirà la demarcació

Tot i que Ramos creu que els efectes d’aquesta acció promocional es notaran a mig i llarg termini, sí que està convençut que les empreses cada cop s’interessen més per les comarques gironines.

Ramon Ramos
Ramon Ramos

Darreres Notícies

El director del Patronat de Turisme Girona – Costa Brava, Ramon Ramos, assegura que el Costa Brava Business Days –que se celebra a Lloret fins diumenge- serà molt beneficiós per a les comarques gironines. Hi participen una seixantena d’organitzadors d’esdeveniments de diferents països europeus.

Tot i que Ramos creu que els efectes d’aquesta acció promocional es notaran a mig i llarg termini, sí que està convençut que les empreses cada cop s’interessen més per la província de Girona, perquè el territori els ofereix una oferta complementària molt atractiva.

Avui arriben els participants, mentre que demà es farà la sessió forta de treball, amb breus reunions entre els Convention Bureaus i els organitzadors d’esdeveniments i un dinar on se seguirà parlant de treball de manera més distesa. La resta de dies, es faran sortides a diferents punts de la demarcació.

A través de quatre viatges de coneixement, els participants al Costa Brava Business Days tindran l’oportunitat de comprovar de primera mà la diversitat i la qualitat de l’oferta del territori i les seves possibilitats a l’hora de crear esdeveniments i incentius de tot tipus.

spot_img

El + Vist