25.9 C
Lloret de Mar
L'autora, amb el poemari 'Realmares'.

‘Realmares’, els poemes reivindicatius que “connecten també” amb el públic masculí

L'obra, de Mari Carmen Martínez, es presenta avui (19h), en els Dijous de l'Aurora.

L'autora, amb el poemari 'Realmares'.

Darreres Notícies

‘Realmares’ és un recull de poesies que es presenta avui a Lloret de Mar, per part de l’associació de dones l’Aurora. L’autora és Mari Carmen Martínez, qui explica que l’obra neix d’una experiència personal com a dona torturada, que necessita explicar que no deixa de ser en cap moment un èsser humà i tot ser conscient de la cosificació del seu cos.

Martínez, que per fer el llibre també s’ha documentat sobre dones invisibilitzades al llarg de la història, afegeix que la sorpresa és que el poemari també “connecta amb el públic masculí”.

“És un reivindicació sobre la invisibilització de la dona, però també sobre l’home sensible, col•laboratiu, empàtic”

Mari Carmen Martínez

La presentació del poemari ‘Realmares’, de Mari Carmen Martinez, forma part dels Dijous de l’Aurora. L’acte és avui, a partir de les 19h, a la sala de plens de l’Ajuntament.

REALMARES per M. Carmen Martinez Galindo
REALMARES per M. Carmen Martínez Galindo

Una hora més tard, a les 20h, al Teatre, es presenta un altre llibre, el que recull el centenari del Club de Futbol Lloret, escrit per la periodista de la ràdio Maria Joancomartí. L’obra recull els fets esportius viscuts durant aquests cent anys, però també anècdotes i records de jugadors, entrenadors i presidents que n’han format part.

A través del llibre, els lectors podran descobrir quan es va construir el Camp Municipal d’Esports, com es van viure les dues etapes a Segona Divisió, les diferents promocions d’ascens que s’han disputat -com la de Lalín o la Barceloneta- o altres moments viscuts als camps de tot l’Estat pels membres del Club Futbol Lloret.

spot_img

El + Vist