7.2 C
Lloret de Mar

Recollida solidària de taps per ajudar en Palash, un nen que té una malaltia degenerativa

L’objectiu és poder aconseguir una cadira de rodes adaptada per en Palash, un nen de dotze anys de Granollers, que pateix una malaltia degenerativa que li provoca convulsions i un muny de problemes.

Taps de plàstic solidaris
Taps de plàstic solidaris

Darreres Notícies

Atenció perquè s’ha iniciat una campanya solidària de recollida de taps de plàstic. L’objectiu és poder aconseguir una cadira de rodes adaptada per en Palash, un nen de dotze anys de Granollers, que pateix una malaltia degenerativa que li provoca convulsions i un muny de problemes. A la vila, qui s’encarrega de recollir els taps és la Teresa, que ha explicat que el cas d’en Palash és molt greu.

servicios profesionales jimenez

La cadira que s’ha de comprar costa 6.000 euros i, com que la família no té aquests diners, la Teresa de seguida va començar a fer difusió de la campanya perquè Lloret hi col•labori.

Els taps s’han d’entregar a qualsevol dels dos Puntets de Lloret, com més aviat millor. A més a més, el regidor d’Educació, Ignasi Riera, ha explicat que a les escoles també se’n recolliran.

En Palash, nascut a l’Índia, té aquesta malaltia arran del virus del xarampió, contra el que no va ser vacunat. Va arribar a Catalunya amb tres anys i va ser fa un any, quan en tenia onze, que se li va manifestar la patologia, anomenada Panencefalitis esclerosant subaguda.

spot_img

El + Vist