24.1 C
Lloret de Mar

Reconeixement a la trajectòria de Susana Becerra als Special Olympics

La lloretenca ha participat en sis edicions dels jocs i participarà jugant a bàsquet en l'edició d'enguany a Granollers.

-

L’Ajuntament ha fet un merescut reconeixement a la lloretenca Susana Becerra. Per la seva llarga trajectòria en els Special Olympics i com a participant en l’edició d’enguany, que es disputa d’aquí a pocs dies a Granollers.

La Susana ha participat fins a 6 vegades en els Special Olympics, inclosos els de Lloret l’any 2006. Ella normalmente competeix en badmington, però enguany canvia d’esport i jugarà a bàsquet. Susana Becerra competirà als jocs de Granollers amb el Club Esportiu del Vilar, de la fundació Aspronis. A més d’ella, hi participarà Manel Munera, nascut a Lloret i resident a Palafolls.

Si bé els jocs comencen el 30 de març, la Torxa dels Special Olympics passarà un parell de dies abans per Lloret de Mar. Serà el proper dimarts, 28 de març, amb la participació de les escoles de la vila. Serà un esdeveniment emotiu, que permetrà recordar l’any 2006, quan la vila va ser la seu dels jocs.

La torxa està recorrent 14 poblacions catalanes, abans de donar pas a l’esdeveniment esportiu més important per a persones amb discapacitat intel·lectual. De tots els llocs per on passa, Lloret és l’única població de les comarques gironines.

El PSC guanya per àmplia majoria les eleccions a Lloret

La dada negativa de la jornada és la participació, que es queda en un 47%, la més baixa de la democràcia en unes municipals.

El Club Futbol Lloret haurà de disputar l’eliminatòria dels millors sisens per assolir l’ascens

Els d'Albert Batllosera s'han quedat a una victòria d'aconseguir l'ascens directe a Superlliga i hauran de jugar l'eliminatòria entre els millors sisens de cada grup.

El lloretenc Sergi Cardona puja a la Primera Divisió de futbol amb Las Palmas

El defensa és el jugador que ha tingut més participació en l'equip aquesta temporada.
- Publicitat -