9.2 C
Lloret de Mar
Dia del Patró de la Policia Local de Lloret 2021

Reconeixements i felicitacions al Dia del Patró de la Policia Local

La Policia Local de Lloret ha celebrat el seu Dia del Patró, com cada 29 de setembre. El moment més emotiu ha estat el reconeixement a les persones que es jubilen.

Dia del Patró de la Policia Local de Lloret 2021

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha celebrat el Dia del Patró de la Policia Local, els arcàngels Miquel, Rafael i Gabriel. Ho ha fet aquest dimecres al migdia, 29 de setembre, amb la presència dels agents de la Policia Local lloretenca, amb tot una sèrie de reconeixements als professionals que han fet 30 anys de servei, així com als que posen fi a la seva etapa perquè es jubilen.

L’acte també ha servit per felicitar als agents que han participat al llarg de l’últim any en actuacions de mèrit. En total, s’han destacat deu intervencions de diferents tipus, com robatoris amb violència, la detenció d’un membre d’una organització mafiosa, l’ofegament d’un menor o el rescat d’una dona en un incendi.

El regidor de Seguretat, Jordi Sais, i el cap de la Policia Local, César Martínez

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, valora de manera molt positiva la tasca que ha dut a terme la Policia Local de Lloret, en especial a causa de les restriccions per la pandèmia, que han provocat dificultats a l’hora de posar en marxa els diferents operatius.

“Les restriccions comporten dificultats tècniques, però la Policia Local ha estat al peu del canó i ha fet la tasca d’una manera excepcional”

Jordi Sais

El regidor també s’ha mostrat molt satisfet amb el treball del cap de la Policia, César Martínez, en els seus primers nou mesos al capdavant del cos policial.

“S’han canviat algunes maneres de treballar, s’han incrementat patrullatges a peu a la zona centre i s’han fet rondes de vigilància en urbanitzacions, que era una reivindicació dels veïns”

Jordi Sais

La celebració del Dia del Patró de la Policia Local també ha comptat amb la presència d’altres cossos de seguretat, com representants dels Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, l’Agrupació de Defensa Forestal o els Agents Rurals.

El moment més emotiu ha estat el reconeixement als professionals que es jubilen i que, per tant, tanquen la seva etapa a la Policia Local de Lloret. En aquesta ocasió, han estat cinc: Daniel Torrente, Manuel Zamora, Melchor Navarrete, Encarna Aguilera i Rafael Pérez.

spot_img

El + Vist