11.6 C
Lloret de Mar
Campionat de rem ergòmetre

Rècord de participants en el campionat de rem ergòmetre, amb 600 alumnes de Lloret

Aquest tastet de rem (en sec) ha tingut aquest diumenge al pavelló municipal d'esports.

Campionat de rem ergòmetre

Darreres Notícies

Rècord de participants en el Campionat de rem ergòmetre, que s’ha disputat aquest diumenge a la vila. Uns 600 alumnes de totes les escoles i instituts de Lloret han format part de la prova que organitzen l’Ajuntament i el club Rem Santa Cristina.

Aquest curs s’ha celebrat la 13a edició d’una iniciativa inclosa en el Pla Educatiu d’Entorn de la secció d’Educació, que té l’objectiu de donar a conèixer la tradició del rem a Lloret entre els adolescents. Una activitat que l’Obrer Major, Arseni Frigola, veu amb molt bons ulls. Destaca que “no podem estar més satisfets perquè això significa planter per l’obreria. Els encoratgem a seguir com fins ara i per nosaltres és un plaer estar al seu costat”.

La presidenta del club Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou, està molt satisfeta de com ha anat aquesta edició, en què s’ha comptat amb més participants que mai. A més, valora molt positivament la gran assistència de mestres per veure els nens remant al campionat.

La culminació del projecte serà aquest dissabte, 19 de maig, quan el club Rem Santa Cristina farà una sessió de portes obertes adreçada als alumnes a partir de 6è de primària perquè provin la disciplina a l’aigua. Es farà de 9 a 11 del matí a la platja de Santa Cristina i cal portar l’autorització dels pares que es pot descarregar del web del club.

spot_img

El + Vist