10.5 C
Lloret de Mar

Rècord d’inscripcions amb 1.200 ciclistes a la Gran Fondo Lloret

La prova tindrà lloc aquest diumenge i recorrerà ports de muntanya de la Costa Brava.

Corredors de la Gran Fondo
Corredors de la Gran Fondo

Darreres Notícies

Rècord d’inscripcions a la Gran Fondo Lloret Costa Brava, que ha omplert les 1.200 places disponibles. La prova de ciclisme de carretera es disputarà aquest diumenge, amb sortida i arribada a la destinació.

servicios profesionales jimenez

Des de l’organització, es mostren molt contents de l’acceptació d’aquesta prova, que reuneix ciclistes de dins i de fora de Catalunya. Segons David de la Plaza, director de la Gran Fondo, la quarta edició està “consolidada, amb participants que repeteixen, en bona part per la bellesa del paisatge de la Costa Brava”.

Gran Fondo Lloret Costa Brava 2019

La prova reunirà 1.200 bicicletes de bon matí aquest diumenge a Lloret. La sortida és farà a les 8, des del Museu del Mar.

La Gran Fondo compta amb dues modalitats: la de 90 km i un desnivell de 1.400 metres, apta per a tots els corredors, i la de 160 km, per a ciclistes més experimentats, amb un desnivell de 2.700 metres.

El recorregut, amb sortida i arribada a Lloret, passa per Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, tornant per la carretera ‘estrella’ de la zona. Això pel que fa a la modalitat de 90km. La gran fons de 160 km travessarà els municipis de Caldes de Malavella, Girona, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, amb tornada a Lloret de Mar bordejant el litoral.

Pel que fa la procedència dels ciclistes participants, un 86% són de nacionalitat espanyola (un 95% dels quals provinents de Catalunya), seguits de participants de països com França, Andorra, Portugal, Itàlia, Regne Unit, Països Baixos, Alemanya i Brasil.

spot_img

El + Vist