13.7 C
Lloret de Mar
Muntant una terrassa al passeig

Restauradors i hotelers estan preocupats per la situació actual, però segueixen treballant de valent

El president dels hotelers assegura que no han deixat de treballar en cap moment de cara a la propera temporada, mentre que el representant dels restauradors diu que no veuen una sortida a la situació actual.

Muntant una terrassa al passeig

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Neguit, preocupació i desànim. Són algunes de les paraules que fan servir hotelers i restauradors per descriure quin és el seu estat d’ànim ara mateix amb la crisi del coronavirus. Tots dos sectors veuen amb molta incertesa els propers mesos.

Tot i així, el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, assegura que no han deixat de treballar en cap moment per preparar la propera temporada i són optimistes de cara a l’estiu.

“L’estiu passat no hi havia vacuna, vam tenir establiments oberts i no va passar res. No hi havia vacuna i teníem hotels oberts, restaurants oberts, comerços oberts i no va passar res”

Enric Dotras

En aquest sentit, Dotras recorda que els establiments compleixen de manera estricta totes les mesures i no entén les restriccions de tancament que hi ha decretades ara mateix per alguns sectors. Això sí, en cas que algú incompleixi les mesures, el representant dels hotelers creu que cal sancionar-lo amb contundència.

Per la seva banda, el president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez, assegura que el sector està molt desanimat perquè no veuen el final de tot plegat.

“No veiem una sortida. A final d’any la il·lusió era l’efecte vacuna, però estem veient la lentitud de l’efecte vacuna i les restriccions segueixen sent les mateixes”

Nino Gómez

El representant dels restauradors insisteix en què és injust que se’ls hagi considerat culpables de l’expansió de la pandèmia, malgrat que han estat molt estrictes amb el compliment de les mesures. I critica amb contundència les restriccions horàries de bars i restaurants, que creu que no tenen cap sentit a nivell epidemiològic.

Aquest matí s’ha reunit el Procicat per valorar si s’allarguen les mesures, que en principi seran vigents fins aquest diumenge 7 de febrer. De moment, no s’ha pres una decisió en ferm, però el departament de Salut ja ha mostrat la seva voluntat de mantenir el gruix de les restriccions perquè assegura que, si no es fa, el risc serà “altíssim”.  

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.