11.7 C
Lloret de Mar

Restriccions per les obres de reparació del paviment de la terminal d’autobusos

S'ha hagut de tallar el tram del carrer Enric Granados entre Vila de Blanes i Verge de Loreto, perquè és el punt d'entrada i sortida d'autobusos.

El carrer tallat per les obres a la terminal
El carrer tallat per les obres a la terminal

Darreres Notícies

Atenció perquè durant els propers dies estarà tallat l’últim tram del carrer Enric Granados, entre l’avinguda Vila de Blanes i el carrer Verge de Loreto. El motiu és que avui comencen unes obres a la terminal d’autobusos per reparar-ne el paviment.

servicios profesionales jimenez

La regidora de Mobilitat, Lara Torres, explica que els treballs van a càrrec de la Generalitat i que, mentre durin les obres, els vehicles no podran circular per aquest carrer perquè serà el punt d’entrada i sortida dels busos

“Per fi hem aconseguit que la Generalitat repari el paviment de la terminal d’autobusos i mentre durin les obres el carrer Enric Granados només estarà permès perquè passin els autobusos”

Lara Torres
Les obres per restaurar el paviment de la terminal
Les obres per restaurar el paviment de la terminal

La previsió és que les obres durin unes tres setmanes i cal tenir en compte que els vehicles que vulguin arribar a la comissaria de la Policia Nacional o a l’aparcament de l’estació d’autobusos ho hauran de fer a través del carrer Vicenç Bou.

spot_img

El + Vist