15.8 C
Lloret de Mar

Roberto Heras, el ciclista que més vegades ha guanyat La Vuelta, participarà al Lloret Cycling Weekend

Es farà del 26 al 28 d'abril i també han confirmat l'assistència l'expilot de motociclisme Carlos Checa, el pilot de rallis Nani Roma, l'exciclista Sandra Santanyes i el triatleta Jordi Garcia.

Roberto Heras
Roberto Heras

Darreres Notícies

L’exciclista Roberto Heras, que és qui més vegades ha guanyat La Vuelta, participarà al Lloret Cycling Weekend d’aquest 2019. L’esdeveniment -que celebrarà la segona edició- tindrà lloc del 26 al 28 d’abril. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, està molt satisfeta amb la confirmació de Roberto Heras.

Igual que l’any passat, el Lloret Cycling Weekend comptarà amb un programa tècnic amb diferents xerrades, que es farà públic ben aviat. A més, l’esdeveniment oferirà la possibilitat de fer una sortida per pedalar amb Roberto Heras i altres esportistes d’elit com l’expilot de motociclisme Carlos Checa, el pilot de rallis Nani Roma, l’exciclista Sandra Santanyes i el triatleta Jordi Garcia.

Un tram de la Gran Rondo Lloret Costa Brava (Ciclismo a Fondo)

El cap de setmana dedicat al ciclisme acabarà amb la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava, diumenge 28 d’abril. Una prova que es vol consolidar amb la previsió que hi participin més d’un miler de ciclistes.

Les inscripcions per a la Gran Fondo ja estan obertes a través d’internet, mentre que per al Lloret Cycling Weekend s’obriran aviat.

El cap de setmana centrat en el ciclisme s’adreça a un públic divers, però, a més, es marca l’objectiu de promocionar Lloret com a destinació de cicloturisme.

Per a donar a conèixer aquest i altres esdeveniments esportius, Lloret Turisme es va desplaçar la setmana passada a Montpeller. Davant de 25 clubs i associacions esportives del sud de França, es va presentar la competició ciclista, però també les proves Xtrem Swim i Swim Run Costa Brava, que s’organitzaran a principis de juny.

També va participar a la presentació la cadena hotelera Guitart, que va oferir informació sobre el Campus Melcior Mauri, que es farà a l’establiment durant el mes de setembre.

Lloret de Mar està treballant per posicionar-se com una de les millors destinacions ciclistes del territori amb una oferta especialitzada que inclou diferents rutes, una dotzena d’hotels especialitzats i serveis tècnics; tot plegat valorat de manera positiva pels més de 3.000 ciclistes que cada any rep la destinació.

Sortida de la Gran Fondo Lloret Costa Brava 2018 (Ciclismo a Fondo)

A tall d’exemple, a les últimes setmanes, una desena d’equips internacionals han fet estades esportives a Lloret de Mar. És el cas de l’equip francès Sojasun o la Federació Polonesa de Triatló.

spot_img

El + Vist