12.9 C
Lloret de Mar

Sa Boadella, entre les millors platges d’Europa, segons European Best Destinations

El portal de viatges ha revalidat la quinzena posició de la cala lloretenca, entre altres coses, per les seves vistes espectaculars.

Platja de Sa Boadella
Platja de Sa Boadella

Darreres Notícies

Sa Boadella és la 15a millor platja de tot Europa, segons el portal de viatges European Best Destinations, que ha elaborat un llistat de vint platges. De fet, la cala lloretenca ja hi apareixia i ara ha revalidat aquesta quinzena posició.

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que és una molt bona notícia, perquè és un reconeixement a la bona gestió que es fa de les platges des de la destinació.

“Posa en valor la gestió que fa Lloret de les seves platges; hi ha una inversió molt gran per part de l’Ajuntament”

E,lizabeth Keegan

La llista la tanca, en vintena posició, Cala Bona de Blanes. Són les dues úniques platges catalanes que apareixen al rànquing. De fet, de tot l’Estat només n’hi ha tres: Sa Boadella, Cala Bona i, en cinquena posició Cala Mitjaneta de Menorca.

La responsable de Turisme considera que és molt positiu per a Lloret que una altra cala de la Costa Brava sud també aparegui a la llista.

“Per a una persona que ens visita des de Suècia, Bèlgica, Alemanya, Polònia… som el mateix territori i tot allò que sumi per als companys de Blanes i de Tossa és molt positiu per a nosaltres”

Elizabeth Keegan

La platja de Sa Boadella és una cala petita amb unes vistes magnífiques. La meitat és nudista i l’altra, no, però el portal apunta que la convivència entre els dos grups és molt bona. El fet d’aparèixer en aquest llistat també és una bona eina de comunicació a l’hora de promocionar Lloret de Mar i els seus paratges naturals.

Elizabeth Keegan posa de relleu que Sa Boadella, la localització més escollida del municipi per fer-hi tot tipus de rodatges, és una platja que ha sabut mantenir el seu entorn natural, malgrat la seva proximitat amb la zona urbana.

“Aquest verd, aquest to del mar, aquest turquesa i aquesta natura en contacte amb el mar la fa molt especial, però a més a més és una platja molt fàcil, que està molt a prop de la zona urbana”

Elizabeth Keegan

El podi de millors platges d’Europa el conformen Porto Santo, de Madeira (a Portugal), la platja de Bolonia, a Cadis, i Porto do Seixal, també a Madeira.

spot_img

El + Vist