22.6 C
Lloret de Mar
La icona del col·lectiu LGTBIQ+, Samantha Hudson.

Samantha Hudson, en la Setmana contra la LGTBIfòbia de Lloret de Mar

La finalitat és "implicar les entitats" de la vila en la lluita contra la discriminació del col·lectiu.

La icona del col·lectiu LGTBIQ+, Samantha Hudson.

Darreres Notícies

Samantha Hudson, icona del col·lectiu LGTBIQ+, a més d’artista i influencer, participarà en l’acte central contra la LGTBIfòbia a Lloret de Mar.

Previst el proper 21 de maig al Teatre, serà un debat que es complementarà amb l’espectacle d’Alexia Luna, creadora de ‘La hora del bollo’ i l’actuació musical de la dragqueen Joanne.

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, destaca que un dels objectius d’aquesta setmana és “implicar les entitats de Lloret” en la lluita contra la dsicriminació del col·lectiu.

L’acte formarà part de la 5a setmana contra la LGTBIfòbia, que organitzen conjuntament l’Ajuntament i l’associació Plurals. Tot plegat s’emmarca dins de la Capital de la Cultura Catalana.

En un altre ordre de qüestions, han canviat els horaris del servei de canguratge, que passa a ser de les 16.30 a les 19.30h. És a dir, s’avança mitja hora, a partir de la demanda de les famílies. Per Setmana Santa, del 3 al 6 d’abril, tindrà lloc als matins, de 9 a 12.

El servei, que es proporciona al pavelló de l’escola Àngels Alemany, és gratuït i universal, amb monitores, que es fan càrrec de nens i nenes de fins a 12 anys. La finalitat és ajudar les famílies en moments puntuals que ho necessiten, per disposar de temps lliure i conciliar amb les obligacions familiars. El servei també s’ofereix en certes funcions del Teatre.

spot_img

El + Vist