8.3 C
Lloret de Mar

Santa Cristina, campió de Catalunya masculí i sotscampió femení

El club lloretenc va obtenir aquest bon resultat en el campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, disputat diumenge a l’estany de Banyoles.

Els campions de Catalunya
Els campions de Catalunya

Darreres Notícies

El club Rem Santa Cristina ha guanyat el campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani en la categoria de sènior masculí i ha quedat en segon lloc en la de sènior femení. El club lloretenc va obtenir aquest bon resultat diumenge a l’estany de Banyoles.

Els nois van quedar per davant de Badalona i Flix, mentre que les noies van ser superades només per Nàutic Bétulo. Un membre de l’entitat, Joaquim Planells, ha explicat que estan molt contents d’aquests resultats i recorda que va ser una regata complicada per la pluja que va caure durant tot el dia.

Aquesta és la primera vegada que Santa Cristina guanya el campionat català amb aquesta modalitat d’embarcació, que és més lleugera que el llagut i, per tant, requereix una tècnica i una compenetració molt més precisa.

La propera cita del Club Rem Santa Cristina serà el campionat d’Espanya, que es disputa a Alacant el 21 de maig. Segons Joaquim Planell, el nivell de competició serà molt elevat, però assegura que aniran a totes.

Al campionat de Catalunya de diumenge passat també va competir el veterà femení de Santa Cristina, que va quedar en cinquena posició.

spot_img

El + Vist