14.3 C
Blanes
Santi Vila

Santi Vila assegura que la prolongació de la C-32 ‘està a punt’ i ‘es farà’

El conseller en funcions assegura que la Generalitat "actuarà" i que la voluntat és comptar amb el suport dels ajuntaments.

Santi Vila

Darreres Notícies

El conseller en funcions Santi Vila assenyala que la prolongació de l’autopista fins a Lloret de Mar “està a punt” i que la infraestructura -tal com està projectada- “es farà”, malgrat l’oposició d’alguns col·lectius, com la plataforma Aturem la C-32, i de grups municipals del territori.

Són declaracions del conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, recollides en una entrevista a Catalunya Ràdio, on assegura que la Generalitat “actuarà” en fer executar el futur tram de la C-32 de Blanes a Lloret, i que la voluntat és comptar amb el suport dels ajuntaments.

Recordem que les obres de construcció de prolongació de l’autopista han quedat ajornades al gener del 2016. Abans –de fet, als propers dies- s’espera conèixer l’estudi de mobilitat encarregat per l’Ajuntament de Lloret, sobre el flux de vehicles que hi ha en temporada alta a les carreteres de la zona.

Mentrestant la plataforma contrària al projecte, Aturem la C-32, té pendent reunir-se amb el govern local a fi d’exposar i defensar les alternatives a l’autopista.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist