7.2 C
Lloret de Mar

Sardanes, jotes, contrapassos i rumba en un mateix concert amb La Cobla dels Sons Essencials

El concert a Lloret, que és gratuït, serà aquest diumenge, a les 21 hores, al passeig Manel Bernat.

La Cobla dels Sons Essencials
La Cobla dels Sons Essencials

Darreres Notícies

Un grup que crea sardanes, jotes, contrapassos i rumba. Aquesta és l’original proposa de La Cobla dels Sons Essencials, que actuarà a Lloret aquest diumenge, en el marc de l’Outdoor Summer Theatre.

servicios profesionales jimenez

El director és Marcel Casellas, que explica que la seva intenció és barrejar aquests quatre gèneres que són els que fan bellugar el públic d’una manera singular del territori. Casellas reconeix que la seva proposta és poc habitual, però remarca que un mateix grup pot interpretar perfectament gèneres ben diferents entre ells sense cap problema.

I, de fet, creu que cada cop hi estem més acostumats. Això sí, matisa que La Cobla dels Sons Essencials no busca l’eclectisisme, sinó la combinació dels diferents gèneres d’una manera natural.

El grup es va crear l’any 2011 i, actualment, està format per deu músics. Toquen els cinc instruments de vent d’una cobla i ho barregen amb la bateria, la guitarra, la veu i els cors. A les actuacions interpreten peces pròpies i hi afegeixen un pessic d’improvisació.

El concert a Lloret, que és gratuït, serà aquest diumenge, a les nou del vespre, al passeig Manel Bernat.

spot_img

El + Vist