10.2 C
Lloret de Mar

Sarfa Moventis ofereix un curs gratuït per treure’s el carnet per conduir autobusos

Es farà del 14 de març al 18 de maig i les inscripcions estan obertes.

Un autobús de Sarfa Moventis
Un autobús de Sarfa Moventis

Darreres Notícies

Sarfa busca conductors d’autobús. Un perfil que li costa de trobar perquè el carnet corresponent, el D + CAP -que permet el transport de viatgers-, té un cost elevat de 4.000 euros.

Enric Gimeno, gerent de Moventis Sarfa, ha explicat que antigament moltes persones es feien conductores perquè quan feien el servei militar aconseguien el carnet corresponent. Per això l’empresa ha sol•licitat una subvenció al Servei d’Ocupació de Catalunya, amb la qual ha muntat un curs totalment gratuït. A més, Sarfa –que opera a la terminal de busos de Lloret, fins a Barcelona, l’aeroport del Prat o el Baix Empordà- es compromet a oferir feina a bona part dels alumnes que facin la formació i obtinguin el carnet corresponent.

Les persones que s’apuntin al curs han de complir una sèrie de requisits: ser majors de 24 anys, presentar un certificat d’ESO o equivalent, estar inscrits al SOC i tenir el carnet de conduir B.

El curs -que es farà a la ciutat de Girona- s’ha previst del 14 de març al 18 de maig, cada dia, de dilluns a divendres, en horari de matins. Els exàmens es faran el mateix 18 de maig o el 13 de juliol.

Les inscripcions estan obertes. Les persones interessades en fer la formació per ser conductor de bus poden trucar al 93 242 90 90 o bé consultar el web pre.aptibus.com.

spot_img

El + Vist